Повернення Слуги народу та грандіозний фінал Танців з зірками: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 23 по 29 жовтня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Слуга народу. Від любові до імпічменту»,  понеділок о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів, як без одягу знімався у центрі столиці

Саме сьогодні на вас чекає продовження українського серіалу Слуга народу. Від любові до імпічменту. На вас чекає кілька сюжетних ліній про кохання, актуальна тема безвізу та знайомство із сім’єю президента. Зйомки серіалу проходили у Києві, тому ви також маєте нагоду насолодитися краєвидами визначних місць - Києво-Печерська Лавра, парки «Мамаєва Слобода» та «Київська Русь», а також Межигір'я. Сюжет нових 24 серій пов'язаний з подіями, показаними в повнометражному фільмі Слуга народу, прем'єра якого відбулася на 1+1 в День незалежності України. Так, в новому сезоні телеглядачі побачать пригоди Президента і колишнього Прем'єр-міністра, які передували подіям повнометражного фільму.

Для мене цей сезон можна назвати «Що ще не робили із Зеленським». Ми стрибали з різних висот, в тому числі і в холодну воду, кидали торти на швидкості, на машині гнали по недобудованому мосту, мені довелося провисіти на дереві догори дригом з заклеєним ротом певний час, - зізнається Володимир. 

«Життя без обману»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 міфи про кетчуп, в які ми досі вирімо

У новому сезоні оновленого проекту Життя без обману автор і ведучий програми Олексій Душка допоможе глядачам обрати продукти європейської якості за українською ціною. Цього разу фуд-експерт проекту розповість більше про те, як правильно обирати тортики та тістечка. Інколи ми полюбляємо тішити себе солодким, проте важливо обирати смаколики, які не зашкодять нашому здоров'ю. Олексій Душка відповість на усі запитання та розвіє міфи щодо користі та шкоди солодощів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відрізнити справжню олію від підробки

«Міняю жінку», середа о 22:00.

У новому сезоні програми Міняю жінку взяли участь 32 сім'ї. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети.

У новому випуску програми ви дізнаєтесь, чим закінчився обмін між родинами із різних країн. Шалені ревнощі, що вибухнуть між подружніми парами, поставлять їх участь у проекті під загрозу. Одна із матусь захоче повернутися додому ще до закінчення свого обміну. Чи зможе вона вгамувати емоції та залишитися в шоу - дізнайтеся у новому випуску. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Міняю жінку естонська мама вшанує давньоукраїнських богів

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

Щочетверга Дмитро Комаров продовжує захоплюючу подорож у Японії в нових випусках екстремального тревел-шоу Світ навиворіт. Цього разу у Японії Дмитро Комаров починає нову серію програм з найнебезпечнішої сейсмічної зони у світі. Він побуває на місці ядерної катастрофи у Фукусімі та відчує подих діючих вулканів. Ексклюзивні кадри, захоплюючі сюжети та неймовірні пригоди - станьте частиною мандрівки мальовничою Японією разом із Дмитром Комаровим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров врятував дівчину від самогубства 

«Ліга сміху», п'ятниця о 20:15.

Ліга сміху – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди-учасниці змагаються за кубок чемпіонів з гумору. Жарти, акторські здібності і вміння колективів імпровізувати оцінює зіркове журі з семи осіб. До фіналу проекту Ліга сміху потрапляють лише два найсильніших колективи, які й борються за перемогу. Два чвертьфінали розважальної програми вже позаду. У першому чвертьфіналі перемогла команда «Тріо різні». У другому півфіналі на рівні боролися дві команди - «Ніколь Кідман» та «Відпочиваємо разом». За рішенням журі  саме команда із міста Хмельницького «Відпочиваємо разом» стала півфіналістом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів, чи чекати на четвертий сезон Ліги сміху

«Ігри приколів», п'ятниця о 22:20.

Студія «Квартал 95» та Drive Production представили нове гумористично-розважальне шоу Ігри приколівВедучий нового проекту Кварталу 95 розповів, скільки заробляє, в якому 11 акторів, зірок Ліги сміху, грають веселі скетчі на побутові, культурні, соціальні, політичні теми, зрозумілі та близькі мільйонам українців. У попердньому випуску гумористи шоу підготували для глядачів чимало веселих мініатюр та смішних жартів. На сцені шоу також виступила вже улюблена глядачами львівська реп-група «Гангстербайтери». Особливим став номер, присвячений Олегу Віннику. Олегу довелося ховатися від настирливих фанаток, готових на все заради уваги свого кумира.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іграх приколів покажуть, як Олег Винник переховується від своїх фанаток

«Вечірній квартал», субота о 21:15.

Вечірній Квартал – проект студії Кварталу 95 у форматі інтелектуального гумору. У цьому великому концертному шоу по-доброму сміються над політиками і спортсменами, музикантами і телезірками. Щосуботи новий сезон підіймає мільйонам українців настрій та дарує новий заряд позитивних емоцій. Не пропустіть новий випуск Вечірнього кварталу і посміхайтеся від душі!  

«Танці з зірками», неділя о 21:00.

Танці з зірками - проект, за яким стежать і який люблять на всіх континентах! Шалене шоу, непередбачувані перевтілення зіркових учасників, святкова атмосфера та насичений адреналіном настрій вражали українців протягом 9 випусків проекту. Три зіркових учасники разом із своїми тренерами дійшли до грандіозного фіналу і будуть змагатися за право вважатися найкращою танцювальною парою.

Надя Дорофєєва, Наталія Могилевська чи Олена Шоптенко - кого із них назвуть новою примою на паркеті? Вже зовсім скоро ми станемо свідками зародження нової легенди шоу Танці з зірками. Не пропустіть грандіозний фінал вже цієї неділі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка пара покинула проект Танці з зірками у восьмому ефірі

Новини по темі