“Часи змінюються. Раніше ми кидали фаєри та петарди на стадіон, а зараз – артилерійські снаряди на ворога”, – ультрас ФК “Прикарпаття”

Профутбол Digital: як ультрас ФК “Прикарпаття” стали єдиною збірною у боротьбі за головну Перемогу

“Профутбол Digital” відправилися на Херсонщину, аби показати війну зсередини та поспілкуватися з підрозділом “Карпатська Січ”, бійці якого вже понад пів року не бачили дому.

Поділитися:

Спортивні проєкти групи 1+1 media, крім футбольно-аналітичних оглядів, продовжують розповідати про справжніх героїв, які боронять нашу країну від російського окупанта. Цього разу команда “Профутбол Digital” відправилася на Херсонщину, аби продемонструвати, як вболівальники ФК “Прикарпаття” стали єдиною збірною у боротьбі за головну Перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Профутбол Digital” показали реалії життя українських захисників на передовій

У спеціальному матеріалі  Назарія Шмігіля, спортивного журналіста “Профутбол Digital”, бійці підрозділу “Карпатська Січ” розповіли про те, як живуть військові на передовій та що залишається в деокупованих селах після боїв. 

Профутбол

“Будемо показувати, як здобувається Перемога, яка вона нелегка. Тому що втрати дійсно великі. Всі тішаться контрнаступом, але потрібно, аби кожен розумів, якою ціною він здійснюється… 

Коли тут падає великий дощ, сюди, в укриття, стікає дуже багато води. Вода деколи доходить до наших спальних місць, тому дружно можемо ставити і вичерпувати воду, аби “не поплисти” десь вночі, коли буде загрозлива ситуація…”, – прокоментував Святослав Кондрат, позивний “Кишка”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Профутбол Digital” розповів ексклюзивні історії про незламних українських ультрас з полку “Азов”

Профутбол

Крім того, ультрас “Прикарпаття” розповіли про відмінність у підходах ведення війни між Збройними Силами України та російськими окупаційними військами. 

“Нам потрібно вигравати цю війну, а для Перемоги всі методи хороші. Тим більше, що ми маємо повне моральне право на це…Ми б’ємо по військових базах, опорних пунктах, щоб перебити їм логістику, забезпечення…Це велика війна. Тут або ми, або вони”, – зазначив Михайло Стецик, “Рен”. 

Профубол

Також команда “Профутбол Digital” на знак підтримки передали захисникам державний прапор з підписами футболістів ФК “Прикарпаття” та оголосили збір коштів на купівлю дрона, який став очима бійців у цій війні – DJI Mavik 3 Combo. 

Профутбол

Повна версія випуску доступна на YouTube-каналі за цим посиланням. Долучитися до збору коштів можна тут. Нагадаємо, що ключові меседжі випусків – #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWarInUkraine.

Профутбол Digital – футбольно-аналітичний спортивний проєкт 1+1 media, в межах якого обговорюються найгостріші моменти матчів Чемпіонату України і Кубків УЄФА, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи та прогнози. 

Новини по темі