Психологічний тест по картинці: які проблеми доведеться вирішувати найближчим часом

Психологічний тест по картинці: які проблеми доведеться вирішувати найближчим часом

Виберіть інтуїтивно крісло, що найбільше НЕ подобається і читайте про задачі, як доведеться або вже доводиться вирішувати.

Поділитися:

КРІСЛО 1

Вам гостро не вистачає відпочинку та просто спокою в затишній домашній обстановці. Ви постійно у вирі справ через відповідальність, яка на Вас покладена. Ви стримуєте свої емоції, тому що навколо Вас рівень конкуренції високий. Або ж Вам доводиться боротися за свій "шматок пирога". Вам належить відвойовувати свої позиції і приймати жорсткі непопулярні рішення, зберігаючи при цьому обличчя. Це може призвести до нервового зриву через накопичену моральну втому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: яка травма дитинства найбільше впливає на ваше життя

КРІСЛО 2

Ви гостро відчуваєте брак інформації або знань з питань, що Вас хвилюють. Ви відчуваєте, що віддалені від процесів, які є важливими для Вашого життя. Іноді це Ваш вибір, тому що Ви не впевнені, що зможете "побачити горизонти" та керувати ситуацією. У вашому житті багато спілкування, але Ви не можете довіритись по-справжньому своїм співрозмовникам. Це стане проблемою для Вас. Вам доведеться вийти з "ізоляції", в якій Ви почуваєтеся. Доведеться самостійно шукати інформацію, перевіряти її та шукати нові шляхи вирішення. Частина Вашого кола спілкування залишиться позаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: що вам заважає жити життям, про яке мріяли

КРІСЛО 3

Ви стомилися від напруженого робочого графіка. Ви гостро відчуваєте, що радості життя начебто зникли, не вистачає романтики, сюрпризів. Ви дратуєтесь від того, що в житті інших є "сонячні дні", а у вашому — лише обов'язки та зобов'язання. Ви часом шкодуєте себе, але не дозволяєте собі розслабитись. Вам доведеться змінити якість роботи. Ви розумієте, що потрібно щось міняти, але не готові поки що. Проте все невблаганно до цього йдеться. Вам потрібний повноцінний релакс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з рунами: що зміниться у вашому житті восени

КРІСЛО 4

Швидше за все, ви обережна людина, уважна і розважлива. Ви звикли уникати ризиків та непередбачених ситуацій. Вам властиво продумати свою поведінку, режим дня, перелік справ. У вашому житті немає місця спонтанним рішенням і здається, що все досить передбачувано. Коли ситуація починає виходити з-під контролю, Ви нервуєте. Коли ситуація повністю контрольована, почуття нудьги і туги тисне до нудоти. Дозвольте собі помилятися, відчувати фарби життя. Дайте волю своїм почуттям. Вам належить переосмислення своїх поглядів на життя, інакше життя пройде низкою планів, в якій не буде місця яскравим спогадам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: який період у вас на порозі

КРІСЛО 5

Швидше за все Вам не властиво будувати далекосяжні плани, оскільки Ви не любите нести відповідальність і помилятися. Ви любите вільні прояви свого характеру, свободу в роботі, але обмеження Вас переслідують. А Ваше головне обмеження – матеріальна свобода. Вам доведеться гостро вирішувати фінансові питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з монетами: як ви зараз схильні заробляти та витрачати гроші

КРІСЛО 6

Ви звикли стримувати свої почуття та контролювати емоції. Ваше оточення часом вважає Вас або байдужою людиною, або недалекою. Вам складно відкритися і через це страждає Ваше особисте життя. Ви багато чого пригнічуєте у собі, проживаєте мовчки. І тому накопичилося багато образ, розчарувань. Вам належить вирішувати свої відносини, позбавлятися зайвого, надуманого і навпаки переглянути свої цінності у тому, що стосується партнерів, друзів, колег.

Новини по темі