5 речей у наймодніших кольорах зими 2020

5 речей у наймодніших кольорах зими 2020 | Мода | 1+1
Фото: Zara

Кольорові рішення, які знадобляться у холодний сезон.

Поділитися:

Нещодавно інститут кольору Pantone назвав головний відтінок зими 2020. Ним став , який здатен подарувати спокій і гармонію навіть у найлютіші морози. Та цієї зими обійдеться не лише синім – поруч із ним майорять й інші трендові кольори.

У новій модній добірці сайт 1plus1.ua розповість про п’ятірку найкращих, а також порадить, які речі матимуть найбільш виграшний вигляд у цій палітрі. До речі, весь одяг можеш із легкістю придбати за помогою сервісу доставки покупок із Європи myMeest. Як зробити та отримати замовлення, скориставшись його перевагами, дізнаєшся за посиланням.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Куртка райського відтінку

Звісно, всі ми по-своєму уявляємо райський сад. Своєю чергою, творці новомодного відтінку Едем (Eden) надихалися загадковим лісом та красою природи після дощу. Свіжий, величний та заразом дещо суворий темно-зелений колір приховує в собі особливу магію і вражає глибиною.

Першочергово пропонуємо звернути увагу на куртки і пуховики райського відтінку. Зелений стане чудовою альтернативою чорній базі, у яку кутається більшість із приходом морозів. Упевнені, такий верхній одяг вмить освіжить гардероб і до того ж подарує гарний настрій.

Куртка Reserved

Брючний костюм найсмачнішого кольору ever

Продовжуємо знайомство з наймоднішими кольорами зими 2020 і поринаємо у солодку казку. Якщо любиш горіхи так само, як і ми, відтінок цукровий мигдаль (Sugar Almond) зведе з глузду! Дизайнери настільки захопилися трендом, які одягнули моделей у total мигдаль.

Оскільки монохромні луки досі користуються популярністю, радимо зацікавитися жіночним брючним костюмом найсмачнішого кольору ever. Він також створить гармонійний дует з улюбленою білою сорочкою, масивними прикрасами та чобітками із квадратними підборами у стилі 80-х.

Брючний костюм Mango

Спідниця принцеси

Наступним диктує моду незвичайний птах – фруктовий голуб (Fruit Dove). Саме так експерти з кольору назвали новий модний відтінок, умить .

Схоже, на нас чекає яскрава, а головне – приємна пора, у центрі уваги якої яскраві сукні та спідниці улюбленого відтінку Барбі. Наважся на модні експерименти і почни із грайливої спідниці міні. А щоб лук не здавався надто ляльковим, додай масивного взуття та зухвалих аксесуарів.

Спідниця Zara

Палаццо з перчинкою

Зимовий сезон не пройде й без палкого червоного відтінку, гострого як іспанський перець чилі (Chili Pepper). Це колір влади та нескінченної енергії, який трансформується з року в рік і залишається впевненим лідером головних кольорових рішень.

Червоний не лише має ефектний вигляд у похмуру погоду, а й додає впевненості та сексуальності кожній із нас. Цієї зими доповни гардероб одними з наймодніших штанів сезону – палаццо. Нехай твоя хода буде граційною та повітряною!

Палацо Intrend

Сумка головного кольору зими 2020

На десерт – головний колір прийдешньої зимової пори. На перший погляд, спокійний та нейтральний, але насправді рішучий і холодний класичний синій відтінок справді навіює стабільність та впевненість.

Суворий характер Classic Blue імпонуватиме для створення ділового дрес-коду. Бери на замітку не лише одяг, а й аксесуари. Наприклад, класичну шкіряну модель сумки цього відтінку.

Сумка Florence Leather Market

Як зробити та отримати замовлення?

Нагадуємо, що всі представлені речі ти можеш придбати на сервісі myMeest. Наважся на онлайн-шопінг за кордоном, адже на цій платформі знайдеш одяг, взуття та аксесуари, які ще не представлені в Україні. Стань володаркою трендів, про які вже говорить уся Європа!

Із детальною інформацією про те, як робити покупки за допомогою myMeest, ознайомлюйся за посиланням.

Пропонуємо також пройти опитування і отримати гарні подарунки від myMeest! Імена щасливчиків оголосимо в грудні 2019 року.

poll_content_741

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Наймодніші светри зими 2020: Скандинавія, мінімалізм і волани

2. Готуємося до Нового року: 10 б’юті-засобів, які тобі потрібні вже зараз

3. 5 пуховиків, у яких тобі не будуть страшні морози

4. Наймодніший макіяж для новорічної ночі: 5 вкрай потрібних засобів

5. Сезон хюґе: Як створити затишний домашній образ узимку

7. 5 наймодніших суконь, у яких будеш зіркою новорічної ночі

8. Коли сукня набридла: 3 наймодніші образи для зустрічі Нового року

Новини по темі